Elég jó anyák

Szellemi táplálék az anyaság útvesztőjében

MadebyYou kerámiafestő műhely ajánló
6+1 érv, hogy miért látogass el ide

logo.jpg

Logó forrása: www.madebyyou.hu

Ahogy azt még az ünnepek előtti cikkemben írtam, fontosnak tartom, hogy tárgyak helyett inkább közös élményeket adjunk ajándékba. Nálunk a családban mindenkinek a minőségi idő az egyik szeretetnyelve, ezért kézenfekvő volt, hogy egy közös program igazán nagy élmény lesz mindenkinek.

Mivel a gyerekek már régóta szerettek volna elmenni a Made by you kerámiafestő műhelybe, ezért gondoltam ez igazán tökéletes meglepetés lesz. Természetesen hatalmas volt az öröm, amikor karácsonykor kibontották a borítékot és egy meghívó volt benne kerámiafestésre.

Múlt szombaton el is látogattunk a helyre és hosszas válogatás után, mindenki megtalálta a neki tetsző kerámiát, amit aztán saját kezűleg festett ki.

Rövid útbaigazítás után, mit hogyan kell használni, milyen technikák vannak, mindenki hozzálátott a remekművekhez. Úgy elrepült az 3 óra, hogy észre se vettük, annyira benne voltunk a munkában.

pixlr.jpg

És hogy miért is érdemes ellátogatni ide? Összegyűjtöttem pár érvet, hogy ti is kedvet kapjatok:

  1. Az együtt töltött idő élménye: szerintem ez a legfontosabb, hogy együtt a család. Egy közös élmény, amire aztán vissza tudtok emlékezni. A minőségi idő nagyon fontos a család életében, ilyenkor jut idő a beszélgetésre, egymásra figyelésre is. Segíthettek egymásnak vagy adhattok jobbnál jobb ötleteket a díszítésre.
  2. Kreatív alkotás öröme: alkotni valamit, jó dolog. Ami belőled jön, amibe beleadod az érzéseidet, az nagyon értékes tud lenni. Akinek ez nehezebben megy, annak segítenek a sablonok, minták vagy az üzletben dolgozók.
  3. Stressz levezetés, kikapcsolódás: tapasztalatból mondom, hogy ez a 3 óra úgy eltelt, hogy egyszer sem jutott eszembe egy probléma sem. Teljesen ki tudtunk kapcsolni és csak az alkotással foglalkozni. A telefonunkat is sikerült mellőzni, csak az emlék megörökítésére vettük elő. Kellenek ezek a nem digitális programok is, különösen a gyerekeknek jó, ha végre nem képernyő előtt vannak, de persze a felnőtteknek sem árt.
  4. Új képességek felfedezése: eddig lehet azt gondoltad, hogy neked ez nem menne. De simán lehet, hogy a végén kiderül, hogy egy igazi művész veszett el benned és kedvet kapsz nagyobb alkotásokhoz is.
  5. Kézzelfogható ajándék: akinek maga az alkotás még kevés lenne, az elkészített tárgy természetesen hazavihető. Vagy a saját csecsebecséidet gyarapítod, vagy akár oda is adhatod valamelyik családtagodnak vagy barátodnak, mint saját készítésű ajándékot.
  6. Bármely korosztálynak kiváló program: családok, nagymama az unokájával, nyugdíjas barátnők, fiatal párok. Bárki mehet előzetes képzettség és tudás nélkül is. Minden korosztálynak és társaságnak jó kis időtöltés.

+1 a végeredmény önmagáért beszél. Te alkottad saját kezűleg, büszke lehetsz magadra és az önbizalmad is növekedhet ezáltal.

img_20190106_200344.jpg

Én csak ajánlani tudom, hogy látogassatok el valamelyik üzletbe és próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://elegjoanyak.blog.hu/api/trackback/id/tr5414542570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elég jó anyák

Önismeret és lelki egyensúly keresése az anyaság mindennapjaiban. Tippek elég jó anyáknak a harmónia megteremtéséhez.

Friss topikok

Címkék

ajándék (2) ajándékozás (3) ajánló (14) angyalszülő (1) anya (25) asszertivitás (8) asszertív kommunikáció (9) balaton (1) Bart István (1) beszélgetés (1) bohemian rhapsody (1) bohém rapszódia (1) buék (1) burnout (1) coaching (1) család (16) dícséret (4) digitális szülő (1) digitális világ (1) digitalizáció (1) dondoli (1) dr csepeli györgy (1) együttműködés (6) elengedés (2) életközepi fordulópont (1) életközepi válság (1) életút (1) életút tanácsadás (1) életvezetés (1) életvezetési tanácsadás (1) elismerő szavak (6) élmények (10) elmúlás (1) energia (4) énidő (14) extrememan (1) facebook (1) Familypark (1) feedback (1) feltöltödés (13) Fertő-tó (1) freddie mercury (1) garda tó (1) gyerekek (28) gyermekhalál (1) gyermeknevelés (5) gyermekszületés (1) gyors receptek (1) halál (1) halottak napja (1) harmónia (28) hatékonyság (1) házasság (2) hodász andrás (1) hpv oltás (1) hulladékgyűjtés (1) huzavona (1) ideál (1) időtervezés (1) infuencerek (1) inspiráció (7) interjú (1) iskola (2) iskolakezdés (1) italy (2) jószülőség (8) kamaszok (2) karácsony (3) karácsonyi receptek (1) kerámiafestés (1) kidsnews (1) kiégés (1) klímaszakértő (1) kockulás (1) kommunikáció (3) konferencia (1) környezetvédelem (1) kreatív program (1) kutatás (1) kütyü (2) kütyüzés (2) lago di garda (1) lelki egészség (5) life coach (1) ligúr tengerpart (1) madebyyou (1) mazzanta (1) Mesepark (1) midlife crisis (1) mindenszentek (1) minőségi idő (21) mosoly (1) motiváció (3) mozi (1) nézőpontok (1) numerológia (2) nyár (3) nyaralás (3) olaszország (2) önismeret (1) online játékok (1) párkapcsolat (3) példakép (1) pihenés (3) pisa (1) positive thinking (2) pozitív hozzáállás (2) pozitív visszajelzés (5) queen (1) receptek (1) san gimignano (1) siena (1) sors (1) sorsfeladat (1) suli (1) számmisztika (1) szeretet (14) szeretetnyelv (14) szívességek (1) szülőség (10) szünidő (8) tedx (4) tedx danubia (3) teljesen idegenek (1) tervezés (1) testbeszéd (1) testi érintés (3) test és lélek (30) tippek Balatonon (1) tirrenia (1) titkok (1) történetek (1) toszkána (1) újrahasznosítás (1) ünnepi receptek (1) utazás (2) útitippek (2) válság (1) Versenysport (2) vidámpark (1) virtuális világ (1) visszajelzés (3) vloggerek (1) volterra (1) x-mas (3) youtube (1) z generáció (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása