Elég jó anyák

Szellemi táplálék az anyaság útvesztőjében

Számokban a sorsunk?
Sorsfeladat elemzés numerológia segítségével

numerologia.jpgA következő interjú velem készült arról, hogy az életút tanácsadás miként tud segíteni sorsunk alakításában.

A interjú az Ikres anya vagyok Facebook oldalon jelent meg, íme:


Néhány hete egy figyelemre méltó találkozóm volt, Balázs Mónika életvezetési tanácsadóval beszélgettünk a numerológia izgalmas és titokzatos világáról. A születési dátumunk és a nevünk hatással van a sorsunkra - emlékeztek milyen sokat agyaltunk kismamaként mi legyen a születendő gyermekeink neve?

Jó, ha tudjuk mire születtünk, mik a képességeink, és mire hivatottunk az életben. A számmisztika ehhez tud segitséget nyújtani, erről olvashattok a Mónikával készült interjúban.

 IKRESANYAVAGYOK: Sorsfeladat és önismeret a mindennapokban – miért fontos ez?

MÓNIKA: Néhány éve kezdtem el tudatosabban foglalkozni az önismerettel és ennek a módszernek hála, ma már sokkal jobban tisztában vagyok a céljaimmal, könnyebben elfogadom magamat és látom, hogy milyen úton kell haladnom.

IKRESANYAVAGYOK: Mit is jelent az életút tanácsadás és milyen módszeren alapul?

MÓNIKA: Az életút tanácsadás egy elemzés, ami megmutatja, hogy mi a sorsfeladatod az életben, milyen kihívásokkal kell szembe nézned, mi az a hajtóerő, ami benned munkál, hogy efelé a cél felé tereljen. Megmutatja azt is, hogy milyen személyiségre vonatkozó jellemzőkkel bírsz, ha a sorsfeladatod felé haladsz és milyenekkel, ha nem ezt az utad járod.

A módszertana a számmisztikán alapul és némi asztrológia is van benne. Egyrészt a születési dátum alapján, valamint a születési név alapján is rendelkezünk egy sorsfeladattal. Ezt a kettőt kell összehangolnunk életünk során. Az elemzés kitér arra is, hogy éppen milyen ciklusban, milyen személyes évben vagyunk életünk során és ezekben az időszakokban mire kell jobban odafigyelni.

IKRESANYAVAGYOK: Miért lehet fontos ez az életünkben?

MÓNIKA: Személyes példámon keresztül mondhatom, hogy amióta ezzel foglalkozom, sokkal jobban ismerem magam, jobban látom az erősségeim és gyengeségeim. Rávilágított a módszer arra, hogy milyen feladatok állnak előttem és milyen akadályokat kell leküzdenem, hogy a cél felé haladjak. Ezenkívül még az is pozitív hozadéka a tanulásnak, hogy a körülöttem lévő embereket is jobban megértem már, könnyebben felismerem, hogy őket milyen energiák mozgatják, mire kell odafigyelni a velük való kommunikációban. Jobban el tudom fogadni az embereket olyannak, amilyenek, mert nem vagyunk egyformák. Ez egy örök tanulási folyamat, aminek lehet, hogy soha nem lesz vége, de megéri a befektetett energia, mert harmonikusabbak lesznek a kapcsolataink akár a párunkkal, akár gyermekeinkkel, ha tudjuk, hogy milyen nyelven kell velük beszélni.
Több anyukával beszélgettem erről mostanában és látom, hogy eljön az a pont, amikor szeretnének tudatosabban élni és magukat is jobban megismerni. Sokan nem találják a helyüket a jelenlegi munkájukban és keresik a lehetőségeket a kitörésre, az önmegvalósításra. Ez teljesen természetes az életünk ezen fázisában, ezt hívják életközepi fordulópontnak, amiről bővebben írtam az oldalamon.
Vannak, akiknek a párjukkal vagy gyermekeikkel vannak kommunikációs nehézségeik. Ezzel sincs senki egyedül, ezt is tanulni kell, hiszen minden ember egyedi, meg kell ismerni a kulcsot, ami hozzá vezet.

Amennyiben felkeltette érdeklődésetek ez az elemzés, keressetek itt:
 https://www.facebook.com/moni.eletvezetes/
 https://elegjoanyak.blog.hu/

Email: elegjoanyak@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elegjoanyak.blog.hu/api/trackback/id/tr814228967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elég jó anyák

Önismeret és lelki egyensúly keresése az anyaság mindennapjaiban. Tippek elég jó anyáknak a harmónia megteremtéséhez.

Friss topikok

Címkék

ajándék (2) ajándékozás (3) ajánló (14) angyalszülő (1) anya (25) asszertivitás (8) asszertív kommunikáció (9) balaton (1) Bart István (1) beszélgetés (1) bohemian rhapsody (1) bohém rapszódia (1) buék (1) burnout (1) coaching (1) család (16) dícséret (4) digitális szülő (1) digitális világ (1) digitalizáció (1) dondoli (1) dr csepeli györgy (1) együttműködés (6) elengedés (2) életközepi fordulópont (1) életközepi válság (1) életút (1) életút tanácsadás (1) életvezetés (1) életvezetési tanácsadás (1) elismerő szavak (6) élmények (10) elmúlás (1) energia (4) énidő (14) extrememan (1) facebook (1) Familypark (1) feedback (1) feltöltödés (13) Fertő-tó (1) freddie mercury (1) garda tó (1) gyerekek (28) gyermekhalál (1) gyermeknevelés (5) gyermekszületés (1) gyors receptek (1) halál (1) halottak napja (1) harmónia (28) hatékonyság (1) házasság (2) hodász andrás (1) hpv oltás (1) hulladékgyűjtés (1) huzavona (1) ideál (1) időtervezés (1) infuencerek (1) inspiráció (7) interjú (1) iskola (2) iskolakezdés (1) italy (2) jószülőség (8) kamaszok (2) karácsony (3) karácsonyi receptek (1) kerámiafestés (1) kidsnews (1) kiégés (1) klímaszakértő (1) kockulás (1) kommunikáció (3) konferencia (1) környezetvédelem (1) kreatív program (1) kutatás (1) kütyü (2) kütyüzés (2) lago di garda (1) lelki egészség (5) life coach (1) ligúr tengerpart (1) madebyyou (1) mazzanta (1) Mesepark (1) midlife crisis (1) mindenszentek (1) minőségi idő (21) mosoly (1) motiváció (3) mozi (1) nézőpontok (1) numerológia (2) nyár (3) nyaralás (3) olaszország (2) önismeret (1) online játékok (1) párkapcsolat (3) példakép (1) pihenés (3) pisa (1) positive thinking (2) pozitív hozzáállás (2) pozitív visszajelzés (5) queen (1) receptek (1) san gimignano (1) siena (1) sors (1) sorsfeladat (1) suli (1) számmisztika (1) szeretet (14) szeretetnyelv (14) szívességek (1) szülőség (10) szünidő (8) tedx (4) tedx danubia (3) teljesen idegenek (1) tervezés (1) testbeszéd (1) testi érintés (3) test és lélek (30) tippek Balatonon (1) tirrenia (1) titkok (1) történetek (1) toszkána (1) újrahasznosítás (1) ünnepi receptek (1) utazás (2) útitippek (2) válság (1) Versenysport (2) vidámpark (1) virtuális világ (1) visszajelzés (3) vloggerek (1) volterra (1) x-mas (3) youtube (1) z generáció (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása